Japanse fotokunst

Nieuw bij Wallstars; de mooiste Japanse prenten uit de kunstgeschiedenis van Japan! Bekende kunstenaars zoals Ohara Koson brengen smaak aan in de collectie waar Wallstars haar vingers op heeft weten te leggen. Prachtige werken zoals Bloeiende Azalea in blauwe pot, Koolmezen op bloesemtak, Koolmees op Pailownia tak en Twee pauwen op boomtak typeren de collectie.

Wallstars biedt een uniek systeem; verwisselbare fotodoeken met strakke aluminium lijst. De lijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren; aluminium grijs, en zwart. Alles wordt op maat vervaardigt, dus je kiest je eigen ideale maat en bent niet gebonden aan een vaste maat die misschien net niet helemaal lekker past boven je bank of naast je kast. Ben je je fotodoek na verloop van tijd zat, of wil je eens een keer wisselen in het seizoen? Het fotodoek trek je in 3 tellen uit het frame en kun je opgevouwen in de kast leggen. Span een nieuw fotodoek in met de pees die rondom het doek zit. Deze past precies in het frame, wat opspannen tot kinderspel maakt.

Naast een prachtige fotokunst collectie en de mooiste oude meesters en Japanse kunst, biedt Wallstars nog meer. Steeds meer mensen hebben na een prachtige verbouwing last van een zelfde probleem; de akoestiek is niet meer op een acceptabel niveau. Gesprekken worden gehinderd, en als je rondloopt hoor je de galm van je voetstappen. Het systeem van Wallstars biedt hier een ideale oplossing voor; akoestische panelen die je heel eenvoudig achter je fotodoek plaats. Ze zitten zichtloos verwerkt zodat je ze niet ziet, maar door de open structuur van de fotodekken kunnen ze hun werk optimaal doen. Het resultaat; een sterk verbeterde akoestiek in je ruimte, en ook nog eens een prachtige iets om naar te kijken. Twee vliegen één klap! Verbeter je akoestiek met Wallstars.